دارنده مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

نیروگاه های خورشیدی

نیروگاههای خورشیدی  نور را به الکتریسیته تبدیل نموده که برای استفاده در منازل ، مکانهای اداری ، ساختمانها ، خیابانها و غیره بکار می رود .
اصولاً نیروگاههای خورشیدی مرکب از تعدادی پنل خورشیدی یا ماژول فتوولتائیک ، اینورتر ، شارژ کنترلر و مجموعه باتری است .
اساس کار نیروگاههای خورشیدی به اینصورت است که نور به پنلهای خورشیدی می تابد و در اثر آن انرژی فوتون به انرژی الکتریکی تبدیل می شود . جریان برق تولید شده توسط پانلهای خورشیدی مستقیم (DC) است که برای استفاده وسائل برقی معمول در منازل و نیاز روزمره بایستی مشابه برق شهر به جریان متناوب (AC) تبدیل شود . اینکار توسط دستگاهی بنام اینورتر انجام می گیرد .
وظیفه باتریها در نیروگاههای خورشیدی ذخیره برق برای زمانهایی است که نور خورشید اصلاً وجود ندارد و یا شدت آن کافی نیست . اصولاً ظرفیت مجموعه باتری به میزان برق ذخیره مورد درخواست مشتری قابل محاسبه و تهیه می باشد .
نیروگاههای خورشیدی نیز مانند سایر نیروگاههای دیگر امکان اتصال به شبکه (On-Grid) و یا منفصل از شبکه (Off-Grid) را دارند .
لازم بذکر است میزان تابش خورشید در ایران بین 1800 الی 2200 کیلووات ساعت بر متر مربع در سال تخمین زده می شود بعلاوه ایران بطور متوسط 280 روز آفتابی دارد که به لحاظ دریافت انرژی خورشید در بالاترین رده های جهانی قرار دارد . استفاده از انرژی رایگان خورشید و بکارگیری آن در نیروگاههای خورشیدی برای تأمین برق پاک امروزه در سراسر جهان و بویژه ایران در حال گسترش و بهره برداری می باشد .

ما مفتخریم با بکار گیری نیروهای متخصص و باتجربه و تجهیزات و دستگاههای با کیفیت به مشتریان خود در این زمینه خدمت رسانی نماییم

123movies